Uusia ryhmiä!

  Kesän jälkeen koittaa taas syksy..

  .. jolloin starttaa Kärppien syyskausi. Meidän johtajien ajatukset ovat yleensä hieman askelta edellä, jotta toiminta saadaan pidettyä kaikille avoimena, ja näin se menee tälläkin hetkellä.

  Syksyllä aloittaa vihdoinkin, kauan odotettu perhepartioryhmä. Tämä on siis tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille JA hänen tutulle aikuiselleen. Aikuinen voi siis olla vanhempi, mutta aivan yhtä hyvin kummi, mummo, vaari jne. Tärkeintä tässä on se, että lapsi saa kokemuksen partioelämästä tutun aikuisen kanssa. Kokoontumiset ovat kerran/pari kuussa vaihtelevalla teemalla. Teemoihin ryhmän jäsenet voivat pitkälti itse vaikuttaa! Tätä on odotettu, tulkaa mukaan!

  Syksyllä osa sudenpennuista siirtyvät seuraavaan ikäkauteen, joten tänne muodostuu tilaa uusille halukkaille. Jos lapsesi on 7-9 -vuotias, ja mietit monipuolista harrastusta, niin täältä se löytyy. Sudenpennuilla on kymmeniä aktiviteettikokonaisuuksia, joita lähdetään suorittamaan. Sudenpenturyhmiä on kolme, joten varmasti joku sopiva päivä löytyy!

  Syksyllä alkaa myös kaksi aloittavaa seikkailijaryhmää. Mikäli lapsesi täyttää tänä vuonna 10v, niin lapsesi paikka löytyy tästä porukasta. Aktiivista koheltamista ja uusien asioiden opettelua on seikkailijoiden ikäkausi täynnä. Kokousajankohdat pyritään laittamaan niin, että säbää voi edelleen täysillä harrastaa.

  Jatkava seikkailijaryhmä, Myrskytuulet, on melko täynnä, mikäli kevään kokeilijat siirtyvät ryhmän jäseniksi. Tämä selviää myöhemmin. Jatkavat seikkailijat täyttävät tänä vuonna joko 11v tai 12v. Kokousaika edelleen ke 16.45-17.45, mikäli säbän harkat pysyvät viime vuotisessa.

  Nuorempaan tarpojaporukkaan Luonnontuuliin mahtuu myös jäseniä. Tähän porukkaan kuuluu tänä vuonna 13 täyttävät. He toimivat viime keväisen partiodiscon järjestäjinä. Uskomatonta toimintaa ja heille tarjotaan edelleen omia projekteja.

  Eräjorma ja Erämimmit on meidän vanhempi tarpojaporukka. Ikää heiltä löytyy 14 vuotta. Kaikilla taustalla vahvaa osaamista, ja heidän mukana olo onkin äärimmäisen tärkeää. Tänne voi myös tulla kokeilemaan olisiko partio sittenkin juuri Sinun juttusi.

  Kaikki kysymykset kannattaa laittaa Kärppien sähköpostiin:

  karkolankarpat(at)outlook.com