TAPAHTUMIEN OSALLISTUMIS- JA PERUUNTUMISEHDOT

Osallistuminen

Jäsenet voivat osallistua Kärkölän Kärppien sekä Hämeen Partiopiirin tapahtumiin oman ikäkautensa mukaisesti. Usein näissä tapahtumissa on jonkinlainen pieni osallistumismaksu, joka ei kuitenkaan kata todellisia kuluja. Osassa tapahtumissa lippukunta hoitaa maksun täysin, ja toisissa osallistuja maksaa tuon maksun itse, riippuen siis täysin tapahtumasta.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina Kuksan kautta. Tässä kohtaa kannattaa huomioida, että esim. ikäkauden kisoihin ei huoltaja ilmoittaudu piirin sivujen kautta, vaan ryhmänjohtajan luoman oman tapahtuman kautta.

Ryhmänvetäjien kurssit Kärkölän Kärpät maksaa siinä tapauksessa, että a) hallitus on saanut kirjallisen hakemuksen kurssimaksun maksuun ja se on hyväksytty ennen kurssille ilmoittautumista ja b) kurssista on hyötyä esim. viikkotoiminnan vetämisessä.

Peruminen

Tapahtumiin osallistumisen voi yleisesti perua ilman kuluja, mikäli se tapahtuu ennen viimeistä ilmoittautumispäivää. Mikäli osallistuminen perutaan liian myöhään, voi olla että kuluja tulee maksettavaksi. Tämä riippuu täysin tapahtumasta.

Sairastuminen

Mikäli käykin niin, että sairastut juuri ennen tapahtumaa, etkä pääse osallistumaan, partiovakuutuksen kautta voi hakea osallistumismaksua takaisin. Tämä vaatii aina lääkärintodistuksen!