aikuisena partioon

Partio on mukaansatempaava harrastus ja vapaaehtoistyö myös aikuiselle. Et tarvitse partion aloittamiseen aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä.

Partio on joustava harrastus, jonka voit muovata itsellesi sopivaksi ja omannäköiseksesi. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä. Partiossa on lukematon määrä erilaisia vapaaehtoistehtäviä eli pestejä – ja jos jonkinlaista pestiä ei vielä ole, sellainen pystytään kyllä keksimään. Kaikesta avusta on hyötyä! Partion harrastaminen aikuisena on vapaaehtoistyötä, jolla mahdollistetaan monen lapsen ja nuoren harrastus. www.partio.fi

Mikäli kiinnostus heräsi, ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan, joka kertoo Sinulle meillä avoinna olevista pesteistä. Kärkölän Kärpillä on ryhmissä käytössä parijohtajuus, eli tavoitteena on, että jokaisella ryhmällä olisi kaksi vetäjää. Tuolloin on helppo hypätä kokeneemman kelkkaan, koska itse ohjelma on valmiina vanhemman johtajan jäljiltä. Ensimmäinen vuosi menee harjoitellessa, ja jos halukkuutta oman ryhmän vetämiseen on, niin se kyllä järjestyy.

Partioon liittyminen

Vaihe 1 – Syötä omat tietosi

Vaihe 2 – Tee jäsenhakemus

Vaihe 3 – Tarkasta antamasi tiedot ja lähetä jäsenhakemus

Saamme tiedon heti jäsenhakemuksen saavuttua meille, ja jos ryhmissä on tilaa tai uusi ryhmä on aloittamassa, otamme sinuun yhteyttä. Ryhmien tämänhetkinen tilanne uusien jäsenten osalta näkyy ryhmien omilta sivuilta.

Kärppien hullua johtajistoa. Tähän porukkaan on hyvä soluttautua.