Itsenäisyyspäivä 6.12.2022

Itsenäisyyspäivä alkoi kolmella tarpojaikäisellä lipunkannolla seurakunnan omassa juhlassa. Osallistujia jännitti hirmuisesti, mutta hienostihan se sujui. Saamme olla ylpeitä näistä nuorista!

Koronakurimuksen jälkeen, pitkästä aikaa, pääsimme järjestämään myös lippukunnan yhteisen lupauksenantotilaisuuden Järvelän srk-keskuksessa. Aloitimme sytyttämällä lyhdyt opintien koululla, josta lähdimme lyhtykulkueena kävelemään kohti seurakuntakeskusta. Keskuksella oli tarjolla mehua ja piparia. Varsinainen ohjelma alkoi Eräjorman ja Erämimmien järjestämällä hienolla näytelmällä, jossa Pyhän Yrjön tarina vääntyi Pyhäksi Pirjoksi. Näytelmä oli osa tarpojien syksyistä luovuustarppoa. Puvustuksesta kiitämme Theatrum Olgaa, joka on Suomen Diakoniaopiston Lahden kampuksen opiskelijateatteri. Esityksen jälkeen oli jokaisen ikäkauden lupauksenannot, sekä huivitukset. Srk:n pappi, Satu Alander, piti hienon saarnan rauhan merkityksestä, jolloin juhlaväelle selvisikin, että lyhdyissä palava tuli olikin Betlehemin Rauhantuli. Tällä tavalla tulta tulikin samalla jaettua partiolaisten koteihin. Juhla loppui yhteiseen, valtavaan sisaruspiiriin. Osallistujia juhlassa oli yli sata. Kiitämme osallistujia! Rauhantuli palaa Agnetha ja Kari Lapinlammen toimesta jouluun asti Kirkonkylän koululla, jossa se on kaikkien kuntalaisten saatavilla.

Pientä alkujännitystä oli aistittavissa

Pikkujouludisco 1.12.2022

Kärpät järjestivät jäsenilleen kauan toivotun pikkujouludiscon. Ohjelmassa oli tanssia, limboa, musavisaa, jouluista tietokilpailua, pukukilpailua sekä tietysti kaikkien rakastama muumio.

Herkkuja oli tarjolla pieneen nälkään (kaikki meni 😀 )

Juhlaleiri -yöretki 12.-13.11.2022

Huima määrä Kärkölän Kärppiä osallistuivat lippukunnan yhteiselle yöretkelle Hämeenkosken Leirimajalla. Kaiken kaikkiaan osallistujia oli 52, joka on meidän kokoisessa lippukunnassa iso määrä.

Yöretkellä juhlistettiin Kärppien 38v syntymäpäiviä ja isänpäivää, joten lisäsimme juhlantuntua järjestämällä lisä ohjelmana presidentinjuhlat sekä olympialaiset. Presidenttiparina toimivat pitkänlinjan kärpät, Mikko Kuokas ja Terttu Kohonen, jotka ovat olleet toiminnassa mukana jo yhdistyksen perustamisesta lähtien. Iso kiitos heille! Olympialaisissa lapset jaettiin vartioihin, jotka lähtivät suorittamaan erilaisia tehtäviä. Lajeina mm. kumikananammunta, huutojuoksu, hiihto 7 hengen suksilla jne. Retki päätettiin isänpäivälounaaseen, joten loppujen lopuksi osallistujamäärä nousi seitsemäänkymmeneen!

Kisojen lopputulosta ollaan tiedusteltu jo moneen otteeseen, joten kärkikolmikko on seuraavanlainen:

Voittajaksi selviytyi ryhmä nro1. Vetäjänä Hanna, ja ryhmään kuului Ronja, Sofia, Henni, Remi, Nelli ja Mona. Toiseksi selviytyi ryhmä nro 3. Vetäjänä toimi Kata, ja ryhmään kuului Juuso, Joona, Atte, Oona, Wiljo, Eini ja Nelli. Kolmanneksi ryhmäksi selviytyi nro 5. Vetäjänä toimi Kari, ja ryhmään kuului Emma, Vili, Silja, Otto, Matias ja Otto.

Hämeenkosken Leirimaja

Kaislikko -seikkailijakisat Koijärvellä

Kärkölän Kärpät osallistuivat Kaislikko-seikkailijakisaan 14 lapsen voimalla Koilammella 1.10.2022. Upeaa toimintaa lapsilta ja hyvää harjoitusta juuri partion aloittaneillekin jäsenille, jotka pääsivät tutustumaan loistavalla tavalla siihen, mitä partio on. Yhdessä tekemistä!

Kuvaajana Kata Mattila