huollettava partioon

Partio on hauska, monipuolinen ja hyödyllinen harrastus lapselle. Partio tarjoaa paljon mukavaa tekemistä, kuten yhdessä leikkimistä, pelaamista, uusien taitojen oppimista sekä retkiä ja leirejä. Partiossa lapsi saa uusia kavereita ja solmii ystävyyssuhteita, jotka kestävät parhaimmillaan läpi elämän. Partio on harrastus, joka on täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä!

Partiotoiminta tukee lapsen kasvua ja kannustaa kehittymiseen omana itsenään ja osana ryhmää. Lapsi oppii ympäristön ja toisten ihmisten huomioimista, erilaisia taitoja, ongelmanratkaisukykyä sekä vastuunottamista. Partio on kaikille avoin, maailmanlaajuinen harrastus. Mukaan voi tulla kieleen, kulttuuriin, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Hakemus kannattaa tehdä vaikka ryhmät olisivatkin täynnä! Uuden ryhmän aloitettua toimintansa lapset otetaan jäseniksi hakemusajankohdan mukaisessa järjestyksessä. Otamme vanhempiin kyllä yhteyttä ja sovimme yksityiskohdista ennen hyväksyntää.

Partioon liittyminen

Vaihe 1 – Syötä omat tietosi huoltajana (juuri näillä tunnuksilla kirjaudut jatkossa kuksaan, et lapsesi tunnuksilla)

Vaihe 2 – Syötä huollettavasi tiedot

Vaihe 3 – Tee jäsenhakemus

Vaihe 4 – Tarkasta antamasi tiedot ja lähetä jäsenhakemus

Saamme tiedon heti jäsenhakemuksen saavuttua meille, ja jos ryhmissä on tilaa tai uusi ryhmä on aloittamassa, otamme sinuun yhteyttä. Ryhmien tämänhetkinen tilanne uusien jäsenten osalta näkyy ryhmien omilta sivuilta.

Suomen Partio KAJO2022 EEVAHELLE