kuksa ja asiointipalvelu

Kuksa

Partiorekisteri Kuksa on partiolaisten yhteinen työkalu, jota käytetään laajasti erilaisten toimintojen hallintaan ja tukemiseen. Kuksaan voi jokainen partiolainen ja hänelle rekisteriin lisätty huoltaja kirjautua rekisteröitymisen jälkeen muokkaamaan omia ja huollettavan tietoja. Partiorekisterissä ilmoittaudutaan myös tapahtumiin sekä ylläpidetään koulutus-, ansiomerkki- ja ohjelmarekisteriä. Järjestelmän kautta voi hoitaa myös laskutuksen.

Ryhmänjohtaja näkee Kuksasta omien ryhmäläistensä tietoja, tapahtumailmoittautumisia ja muita jäsenasioita. Näiden lisäksi ryhmänjohtaja voi syöttää Kuksaan ryhmän suorittamat aktiviteetit, partiomerkit sekä ryhmän toimintasuunnitelman.

Asiointipalvelu

Partion asiointipalvelu on tarkoitettu jäsenille ja heidän huoltajilleen.  Se helpottaa jäsenen ja huoltajan arkea. Asiointipalvelussa voi hoitaa keskeiset jäsenyyteen liittyvät toimet, kuten tietojen päivittämisen, jäsenhakemusten ja huoltajien lisäämisen sekä tapahtumiin ilmoittautumisen.

Asiointipalveluun kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaankin on kirjauduttu. Jos sinulla ei ole vielä tunnusta, pääset luomaan sen asiointipalvelun etusivulla. Jos olet unohtanut tunnuksesi, ole yhteydessä omaan lippukuntaasi. 

Suomen Partio KAJOKUVAUSKURSSI DIDRIKLUNDSTEN 011